Tilburg

Infrawerk heeft geregeld infra vacatures in de regio van Tilburg. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van grondwerker vacatures tot Gas Waterfitter vacatures. Wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale infra vacature in Tilburg al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?

Leerling antennebouwer - Tilburg

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je leergierig? Dan ben jij perfect als Leerling Antennebouwer!
Gepubliceerd: 08-01-2020
Referentie nr:#INWD02043

Coax monteur - Tilburg

Ben jij op zoek naar een uitdaging als Coax Monteur in West-Nederland? Solliciteer dan snel en start per direct als Coax Monteur!
Gepubliceerd: 08-01-2020
Referentie nr:#INWD02027

Kabelmonteur - Tilburg

Houd jij ervan om met je handen te werken? Ben jij fysiek in goede staat? Ga dan per direct aan de slag als Kabelmonteur!
Gepubliceerd: 05-12-2019
Referentie nr:#INWD02013
Op het moment dat je via Infrawerk gesolliciteerd hebt op een infra vacature in de regio van Tilburg, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 15 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om infra vacatures.

Gesolliciteerd op één van de infra vacatures in Tilburg? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Infrawerk. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project. Heb je het project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste gereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale infrawerk vacature in Tilburg (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria