Over ons

Infraconnect is een landelijk werkende organisatie met een breed scala aan projecten in de data, telecom en telematica. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen we met een gerust hart zeggen dat we de wereld van de telecom kennen. We weten wat er speelt en wat de klant verwacht. We stellen ons ten doel om landelijk gerenomeerde data/telecombedrijven te ondersteunen in de uitvoering met onze specialisten. Ben u op zoek naar een specialist of besteedt u de uitvoering van uw project graag in zijn geheel uit? Voor beiden vraagstukken, bent u bij ons aan het juiste adres!

Leverancier van specialisten in de data / telecom

Bij Infraconnect werken we met de mooiste projecten in de data, telecom en ICT. We hebben vacatures voor specialistisch opgeleide telecommonteurs, maar ook voor het ondersteunde en leidinggevend personeel in de telecom. Kortom; voor iedereen die een vacature zoekt in de telecom hebben we iets te bieden! Door permanente werving en poolmanagement staan we nauw in contact met vakbewkame monteurs die gespecialiseerd zijn in de telecom, data, ICT en/of openbaar vervoer. Onze recruiters zijn altijd bezig om nieuw talent op te sporen en zo nodig bij te scholen als dat wenselijk is.

We nemen uw klus graag aan

Vanwege goed ingerichte interne processen kunnen we ons zeer flexibel opstellen. Van spoedklussen op de korte termijn tot langlopende projecten waarbij wij u van totaal ontzorgen; we gaan de uitdaging graag met u aan! 

Wilt u meer weten over onze diensten? Laat uw gegevens hier achter. 

Bel mij terug

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Infraconnect - Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gedrag op onze website. Hiermee tonen wij jou advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
Accepteren