Wij leren je alle kneepjes van het vak

Bij Infraconnect staan we voor samen groeien. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen tot een allround telecom monteur die de juiste skills bezit en deze ook in de praktijk tot uiting kan brengen. Hierdoor investeren we in onze medewerkers en staan we er altijd voor open om het gesprek aan te gaan over opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen de telecom. Heb je nog niet alle relevante certificaten in je bezit voor een specifieke functie? Geen probleem! Samen kijken we naar de mogelijkheden om dit voor jou te regelen. 

Traject tot telematica monteur in het openbaar vervoer

Voor onze monteurs binnen het openbaar vervoer zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk op de hoogte bent van alle facetten van deze bijzondere branche. We organiseren enkele cursusdagen waarbij onze beste monteurs je meenemen in de wereld van het openbaar vervoer en welke mogelijkheden er allemaal wel niet zijn om hierin door te groeien. Daarnaast zul je direct veel on-the-job ervaring op doen en wordt je ingewerkt en begeleid door verschillende ervaren telematica monteurs in het openbaar vervoer. 

Bel mij terug

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Infraconnect - Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gedrag op onze website. Hiermee tonen wij jou advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
Accepteren