We regelen het voor je!

Om optimaal te kunnen werken vinden we het belangrijk dat je wordt voorzien van alle benodigdheden. Een goede monteur is uitgerust met de beste gereedschappen en draagt gepaste werkkleding wat comfortabel zit tijdens het werk, maar ook voldoet aan de juiste veiligheidsvoorschriften.

Kleding

Je werkkleding is top geregeld. We zorgen ervoor dat je direct wordt voorzien van een kledingset die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je veilige en comfortabele veiligheidsschoenen draagt. De schoenen kun je op kosten van ons daarom zelf uitkiezen! 

Gereedschap

'Een goede monteur is niks zonder zijn gereedschap'

Ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers? Dan zorgen wij dat je wordt uitgerust met het juiste gereedschap om je werk zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren. Kwaliteit is belangrijk, dus zorgen we ervoor dat je gereedschapskist bestaat uit spullen van onder andere Makita, Milwaukee, Gedore, PB swiss tools en Knipex.

Bel mij terug

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Infraconnect - Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gedrag op onze website. Hiermee tonen wij jou advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
Accepteren