Vacatures 2 - 5 jaar

Hieronder vind je een overzicht van al onze 2 - 5 jaar vacatures.

Telecom monteur private lines - Nijmegen

In Nijmegen aan de slag als monteur private lines? Wij zoeken telecom toppers die snel kunnen starten. Solliciteer nu op deze vacature!   
Gepubliceerd: 26-06-2020
Referentie nr:#INWD02335

Telecom monteur private lines - Utrecht

Solliciteer nu en start volgende week als monteur private lines in de telecom. Bij Infraconnect hebben wij verschillende telecom vacatures in Utrecht!  
Gepubliceerd: 26-06-2020
Referentie nr:#INWD02334

Telecom monteur private lines - Arnhem

Wil jij als monteur aan de slag in de telecom? Voor de regio Arnhem zoeken wij toppers met ervaring in de ICT en telecom!   
Gepubliceerd: 26-06-2020
Referentie nr:#INWD02333

Telecom monteur private lines - Den Bosch

Heb jij een ICT achtergrond? Wil jij aan de slag in de telecom? Reageer dan snel op deze vacature als Telecom monteur private lines in Den Bosch!  
Gepubliceerd: 26-06-2020
Referentie nr:#INWD02332

Storingsmonteur - Deventer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij je veel met je handen bezig bent en heb je affiniteit met telecom en ICT? Solliciteer dan op de vacature Storingsmonteur in Deventer!
Gepubliceerd: 22-06-2020
Referentie nr:#INWD02319

Storingsmonteur - Den Bosch

Wil jij als Storingsmonteur aan de slag in de telematica? Voor de regio Den Bosch zoeken wij toppers met ervaring in de ICT!
Gepubliceerd: 22-06-2020
Referentie nr:#INWD02318

Storingsmonteur - Nijmegen

Solliciteer nu en start volgende week als Storingsmonteur in de telematica. Bij Infraconnect hebben wij verschillende telecom vacatures in Nijmegen.
Gepubliceerd: 22-06-2020
Referentie nr:#INWD02317

Storingsmonteur - Arnhem

Direct aan de slag als Storingsmonteur in Arnhem? Solliciteer direct en start op mooie projecten in de telematica en ICT. 
Gepubliceerd: 22-06-2020
Referentie nr:#INWD02316

Storingsmonteur - Utrecht

Ervaring in de ICT en telecom als Storingsmonteur? Dan zoeken wij jou voor projecten in de regio van Utrecht. Solliciteer direct op deze vacature!
Gepubliceerd: 22-06-2020
Referentie nr:#INWD02315

Storingsmonteur - Rotterdam

Mooi werk in Rotterdam! Vacature als Storingsmonteur in de telecom en ICT. Solliciteer nu bij Infraconnect! 
Gepubliceerd: 22-06-2020
Referentie nr:#INWD02314
Zoekcriteria