Zoekresultaten

Infrawerk heeft geregeld infra vacatures in de regio van Nijmegen. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van grondwerker vacatures tot Gas Waterfitter vacatures. Wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale infra vacature in Nijmegen al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?

Telecom Monteur OV - Deventer

Mooi werk in Deventer! Vacature als Telecom Monteur OV in de ICT en telecom. Solliciteer nu bij Infraconnect! 
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02376

Telecom Monteur OV - Amersfoort

In Amersfoort aan de slag als Telecom Monteur OV? Wij zoeken telecom en ICT toppers die snel kunnen starten. Solliciteer nu op deze vacature! 
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02375

Telecom Monteur OV - Utrecht

Solliciteer nu en start volgende week als Telecom Monteur OV in het openbaar vervoer. Bij Infraconnect hebben wij verschillende telecom vacatures in Utrecht!
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02374

Telecom Monteur OV - Apeldoorn

Heb jij een telecom of ICT achtergrond? Wil jij aan de slag in het openbaar vervoer? Reageer dan snel op deze vacature als Telecom Monteur OV in Apeldoorn.
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02373

Telecom Monteur OV - Nijmegen

Wil jij als Telecom Monteur OV aan de slag in het openbaar vervoer? Voor de regio Nijmegen zoeken wij toppers met ervaring in de telecom!
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02372

Telecom Monteur OV - Arnhem

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij je veel met je handen bezig bent en heb je affiniteit met telecom en/of ICT? Solliciteer dan op de vacature Telecom Monteur OV in Arnhem!
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02371

Telecom Monteur OV - Almere

Direct aan de slag als Telecom Monteur OV in Den Haag? Solliciteer direct en start op mooie projecten in de ICT / telematica!
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02370

Telecom Monteur OV - Den Haag

Mooi werk in Den Haag! Vacature als Telecom Monteur OV in de ICT en telematica. Solliciteer nu bij Infraconnect!
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02369

Telecom Monteur OV - Rotterdam

Wil jij als Telecom Monteur OV aan de slag in de ICT en telematica? Voor de regio Rotterdam zoeken wij toppers met ervaring in de telecom! 
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02368

Telecom Monteur OV - Amsterdam

Vind jij het leuk om met telecom/ICT gerelateerde werkzaamheden aan de gang te gaan? En ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteer dan op de vacature Telecom Monteur OV in Amsterdam!
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02367
Op het moment dat je via Infrawerk gesolliciteerd hebt op een infra vacature in de regio van Nijmegen, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 15 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om infra vacatures.

Gesolliciteerd op één van de infra vacatures in Nijmegen? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Infrawerk. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project. Heb je het project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste gereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale infrawerk vacature in Nijmegen (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria