Nijmegen

Infrawerk heeft geregeld infra vacatures in de regio van Nijmegen. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van grondwerker vacatures tot Gas Waterfitter vacatures. Wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale infra vacature in Nijmegen al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?

Field Engineer Field Force - Nijmegen

Altijd al willen werken als Field Engineer Field Force? Grijp dan nu je kans en solliciteer op onze nieuwe vacature! 
Gepubliceerd: 16-01-2020
Referentie nr:#INWD02076

2e lijns Monteur - Nijmegen

Heb jij affiniteit met techniek en heb je al enige ervaring met COAX en/of glasvezel kabels? Ga dan per direct aan de slag als 2e lijns monteur! 
Gepubliceerd: 16-01-2020
Referentie nr:#INWD02057

Hulpmonteur - Nijmegen

Sta jij aan de start van je carrière en wil je veel leren op het gebied van techniek? Ga dan per direct aan de slag als Hulpmonteur!
Gepubliceerd: 09-01-2020
Referentie nr:#INWD02061

Monteur Openbaar Vervoer - Nijmegen

Vind jij het leuk om met data/ICT bezig te zijn? En ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij je veel met je handen bezig bent? Solliciteer dan op de vacature Monteur Openbaar...
Gepubliceerd: 09-01-2020
Referentie nr:#INWD02049

Kabelmonteur - Nijmegen

Houd jij ervan om met je handen te werken? Ben jij fysiek in goede staat? Ga dan per direct aan de slag als Kabelmonteur!
Gepubliceerd: 05-12-2019
Referentie nr:#INWD02015

Monteur Triple Play - Nijmegen

Heb jij affiniteit met techniek en wil jij graag 3 in 1 pakketten installeren bij consumenten thuis? Dan ben jij onze nieuwe Monteur Triple Play!
Gepubliceerd: 05-12-2019
Referentie nr:#INWD02008
Op het moment dat je via Infrawerk gesolliciteerd hebt op een infra vacature in de regio van Nijmegen, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 15 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om infra vacatures.

Gesolliciteerd op één van de infra vacatures in Nijmegen? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Infrawerk. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project. Heb je het project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste gereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale infrawerk vacature in Nijmegen (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria