Filter
Filter

Limburg

Vacatures in Limburg

Infraconnect heeft geregeld telecom vacatures in de regio van Limburg. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van telecom monteur vacatures tot ICT en telematica vacatures. Wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale telecom vacature in Limburg al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?
Op het moment dat je via Infraconnect gesolliciteerd hebt op een telecom vacature in de regio van Limburg, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 15 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om telecom vacatures.

Gesolliciteerd op één van de telecom vacatures in Limburg? Mooi! Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Infraconnect. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project. Heb je het project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste gereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale vacature in Limburg er (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan; handig en snel!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Meer weten over deze vacature?
Medewerkers
Bob Boerman
Infraconnect - Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gedrag op onze website. Hiermee tonen wij jou advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
Accepteren