Zuid-Holland

Infrawerk heeft geregeld infra vacatures in de provincie Zuid-Holland. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van grondwerker vacatures tot Gas Waterfitter vacatures. Wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale infra vacature in Zuid-Holland al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?

Telecom Monteur OV - Den Haag

Mooi werk in Den Haag! Vacature als Telecom Monteur OV in de ICT en telematica. Solliciteer nu bij Infraconnect!
Gepubliceerd: 26-06-2020
Referentie nr:#INWD02338

Telecom Monteur OV - Rotterdam

Wil jij als Telecom Monteur OV aan de slag in de ICT en telematica? Voor de regio Rotterdam zoeken wij toppers met ervaring in de telecom! 
Gepubliceerd: 26-06-2020
Referentie nr:#INWD02337

Storingsmonteur - Rotterdam

Mooi werk in Rotterdam! Vacature als Storingsmonteur in de telecom en ICT. Solliciteer nu bij Infraconnect! 
Gepubliceerd: 22-06-2020
Referentie nr:#INWD02314
Op het moment dat je via Infrawerk gesolliciteerd hebt op een infra vacature in de provincie Zuid-Holland, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 15 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om infra vacatures.

Gesolliciteerd op één van de infra vacatures in Zuid-Holland? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Infrawerk. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project. Heb je het project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste gereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale infrawerk vacature in Zuid-Holland (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria