Utrecht

Infrawerk heeft geregeld infra vacatures in de provincie Utrecht. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van grondwerker vacatures tot Gas Waterfitter vacatures. Wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale infra vacature in Utrecht al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?

Telecom Monteur OV - Amersfoort

In Amersfoort aan de slag als Telecom Monteur OV? Wij zoeken telecom en ICT toppers die snel kunnen starten. Solliciteer nu op deze vacature! 
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02375

Telecom Monteur OV - Utrecht

Solliciteer nu en start volgende week als Telecom Monteur OV in het openbaar vervoer. Bij Infraconnect hebben wij verschillende telecom vacatures in Utrecht!
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02374

Telecom monteur private lines - Utrecht

Solliciteer nu en start volgende week als monteur private lines in de telecom. Bij Infraconnect hebben wij verschillende telecom vacatures in Utrecht!  
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02365

Monteur Triple Play - Utrecht

Mooi werk in Utrecht! Vacature als Monteur Triple Play in de ICT. Solliciteer nu bij Infraconnect!
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02360

Storingsmonteur - Utrecht

Ervaring in de ICT en telecom als Storingsmonteur? Dan zoeken wij jou voor projecten in de regio van Utrecht. Solliciteer direct op deze vacature!
Gepubliceerd: 21-07-2020
Referentie nr:#INWD02347
Op het moment dat je via Infrawerk gesolliciteerd hebt op een infra vacature in de provincie Utrecht, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 15 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om infra vacatures.

Gesolliciteerd op één van de infra vacatures in Utrecht? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Infrawerk. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project. Heb je het project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste gereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale infrawerk vacature in Utrecht (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria