Noord Brabant

Infrawerk heeft geregeld infra vacatures in de provincie Noord-Brabant. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van grondwerker vacatures tot Gas Waterfitter vacatures. Wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale infra vacature in Noord-Brabant al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?

Telecom monteur private lines - Den Bosch

Heb jij een ICT achtergrond? Wil jij aan de slag in de telecom? Reageer dan snel op deze vacature als Telecom monteur private lines in Den Bosch!  
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02363

Monteur Triple Play - Breda

Direct aan de slag als Monteur Triple Play in Breda? Solliciteer direct en start op mooie projecten in de ICT en telecom!
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02361

Monteur Triple Play - Den Bosch

Wil jij als Monteur Triple Play aan de slag in de ICT? Voor de regio Den Bosch zoeken wij toppers met ervaring in de telecom!
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#INWD02358

Leerling Antennebouwer - Den Bosch

In Den Bosch aan de slag als Leerling Antennebouwer? Wij zoeken antennebouw toppers die snel kunnen starten. Solliciteer nu op deze vacature! 
Gepubliceerd: 21-07-2020
Referentie nr:#INWD02354

Leerling Antennebouwer - Tilburg

Solliciteer nu en start volgende week als Leerling Antennebouwer in de antennebouw. Bij Infraconnect hebben wij verschillende elektro vacatures in Tilburg!
Gepubliceerd: 21-07-2020
Referentie nr:#INWD02353

Leerling Antennebouwer - Eindhoven

Heb jij een elektro achtergrond? Wil jij aan de slag in de antennebouw? Reageer dan snel op deze vacature als Leerling Antennebouwer in Eindhoven.
Gepubliceerd: 21-07-2020
Referentie nr:#INWD02352

Storingsmonteur - Den Bosch

Wil jij als Storingsmonteur aan de slag in de telematica? Voor de regio Den Bosch zoeken wij toppers met ervaring in de ICT!
Gepubliceerd: 21-07-2020
Referentie nr:#INWD02350
Op het moment dat je via Infrawerk gesolliciteerd hebt op een infra vacature in de provincie Noord-Brabant, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 15 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om infra vacatures.

Gesolliciteerd op één van de infra vacatures in Noord-Brabant? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Infrawerk. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project. Heb je het project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste gereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale infrawerk vacature in Noord-Brabant (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria