Limburg

Infrawerk heeft geregeld infravacatures in de provincie Limburg. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van grondwerker vacatures tot Gaswaterfitter vacatures. Wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale infravacature in Limburg al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?

Leerling Antennebouwer - Weert

Wil jij als Leerling Antennebouwer aan de slag in de antennebouw? Voor de regio Weert zoeken wij toppers die aan de slag willen in de elektro!
Gepubliceerd: 21-07-2020
Referentie nr:#INWD02357

Leerling Antennebouwer - Roermond

Mooi werk in Roermond! Vacature als Leerling Antennebouwer in de antennebouw. Solliciteer nu bij Infraconnect! 
Gepubliceerd: 21-07-2020
Referentie nr:#INWD02356

Leerling Antennebouwer - Venlo

Direct aan de slag als Leerling Antennebouwer in Venlo? Solliciteer direct en start op mooie projecten voor Infraconnect in de antennebouw! 
Gepubliceerd: 21-07-2020
Referentie nr:#INWD02355
Op het moment dat je via Infrawerk gesolliciteerd hebt op een infravacature in de provincie Limburg, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 15 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om infravacatures.

Gesolliciteerd op één van de infravacatures in Limburg? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Infrawerk. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project. Heb je het project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste gereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale infrawerk vacature in Limburg er (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria