Wat ga je doen als Leerling Antennebouwer?

Functieomschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar leerling antennebouwers. Het betreft een functie waarin je het vak van de antennebouw eigen gaat maken. Je gaat ontzettend veel leren, zowel op trainingen als on-the-job. Het doel is om door te groeien naar leidinggevend monteur om uiteindelijk in de verdere toekomst wellicht uitvoerder te worden.

Wat vragen we van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze vacature vragen wij het volgende van je:

 • Een opleiding in de richting van elektrotechniek;
 • Jij hebt 2 rechterhanden en bent daarmee montage-vaardig;
 • Je hebt géén hoogtevrees. Je bent namelijk voornamelijk aan het werk op daken, flats, masten en watertorens;
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
 • Je bent bereid om landelijk te werken en eventueel 'in de kost' te gaan;
 • Diverse weersomstandigheden weerhouden jou er niet van om de handen uit de mouwen te steken. Je houdt er van om in de buitenlucht te werken;
 • Antennebouw vergt een goede fysieke gesteldheid; jij hebt een goed uithoudingsvermogen;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Veiligheid staat altijd voorop in deze functie.

Ben je nog niet in het bezit van verschillende certificaten? Dan kan in overleg met de opdrachtgever veel georganiseerd worden.

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever is een relatief kleine speler op de markt. Zij werken al geruime tijd voor onder andere één van de grotere telecom bedrijven binnen Nederland. Het bedrijf voert diverse werkzaamheden uit binnen het werkveld waaronder het van A-Z engineeren, bouwen en opleveren van Telecom sites met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij bouwen de sites zonder restpunten, onder het principe van first time right. De leidinggevende monteurs hebben al jaren ervaring in de markt en zijn gemotiveerd om mensen het vak te leren en op te leiden.

Wie is Infraconnect?

Infraconnect is een jonge organisatie onder de vlag van Infrawerk. Infraconnect is gespecialiseerd in telecommunicatie. Onze kracht ligt in de enorme ervaring en kennis op telecomgebied. Wij ontzorgen onze opdrachtgever op allerlei manieren. Dat doen wij o.a. door de inzet van juiste medewerkers op diverse projecten. Ben jij op zoek naar een baan in de telecom? Als monteur, als engineer als werkvoorbereider. Wij hebben meer dan genoeg opdrachtgevers waarmee wij een intensieve samenwerking hebben. Daarnaast nemen we zelf projecten aan waar wij ook continue op zoek zijn naar uitbreiding van ons huidige team

Wat bieden we jou?

 • Een informele werksfeer;
 • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Werken in een no-nonsense omgeving;
 • Een passend salaris

Contactgegevens:

 

Wout Dieteren


Telefoonnummer: 088-0108245


E-mail: wout.dieteren@infraconnect.nl


www.infraconnect.nl

Infraconnect - Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gedrag op onze website. Hiermee tonen wij jou advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
Accepteren