Schrijf je nu in!

Inschrijven heb je zo gedaan.

Laat ons weten wat je zoekt en wat je ervaring is. Wij houden je op de hoogte van passende vacatures!

Inschrijven

Vacatures
inArnhem
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij je veel met je handen bezig bent en heb je affiniteit met telecom en/of ICT? Solliciteer dan op de vacature Telecom Monteur OV in Arnhem!
inArnhem
Wil jij als monteur aan de slag in de telecom? Voor de regio Arnhem zoeken wij toppers met ervaring in de ICT en telecom!   
inArnhem
Ervaring in de ICT of telecom als Monteur Triple Play? Dan zoeken wij jou voor projecten in de regio van Arnhem. Solliciteer direct op deze vacature!
inRotterdam
Mooi werk in Rotterdam! Vacature als Storingsmonteur in de telecom en ICT. Solliciteer nu bij Infraconnect! 
inNijmegen
Wegens vertrek van een medewerker, maar ook door groei & ambitie zijn we op zoek naar een Recruiter +. Kom jij ons team in Nijmegen versterken?

Payrolling

Infraconnect kan u, naast het uitzenden van gemotiveerde medewerkers, ook ondersteunen op het gebied van payrolling. Een voordelige optie, wanneer u geen ondersteuning nodig heeft bij de werving en selectie van uw mensen. Wellicht een interessante optie voor uw bedrijf.

Hoe werkt het?

In het geval van payrolling werft en selecteert uw zelf uw mensen. Echter het werkgeverschap laat u aan ons over. Op deze manier nemen wij alle risico's en administratie van u over. Dat doen we snel en efficiënt. Zo bieden we u gemak, flexibiliteit en de tijd om te ondernemen. Payrolling is uiteraard voordeliger dan regulier uitzenden. Bij Infraconnect bieden wij echter wel dezelfde service die u al van ons gewend was.

Meer weten?

Wilt u weten hoe ver onze service met payrolling gaat en hoe scherp onze tarieven zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u er graag meer over!