Schrijf je nu in!

Inschrijven heb je zo gedaan.

Laat ons weten wat je zoekt en wat je ervaring is. Wij houden je op de hoogte van passende vacatures!

Inschrijven

Vacatures
inArnhem
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij je veel met je handen bezig bent en heb je affiniteit met techniek en/of ICT? Solliciteer dan op de vacature Monteur Openbaar Vervoer! 
inUtrecht
Vind jij het leuk om met telecom/ICT gerelateerde werkzaamheden aan de gang te gaan? En ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteer dan op de vacature Monteur OV in Utrecht.
inUtrecht
Sta jij aan de start van je carrière en heb je affiniteit met techniek? Ga dan aan de slag als Leerling Monteur Coax! 
inDen Haag
Ben jij op zoek naar een uitdaging als Coax Monteur in West-Nederland? Solliciteer dan snel en ga aan de slag als Coax Monteur!
inRotterdam
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met voldoende uitdaging en een grote mate van zelfstandigheid? Lees dan snel verder en solliciteer direct op onze nieuwe vacature!

Opdrachtgevers

Wij stellen ons ten doel om landelijk gerenomeerde aannemers-en telecombedrijven te voorzien van gespecialiseerd personeel. Door onze jarenlange ervaring in de telecom, kunnen wij uw project niet alleen bemensen, maar nemen wij ook regelmatig projecten aan op stuksprijzen. Dat kunnen wij doen, omdat we weten waar we over spreken. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan Contact met ons op.

Aanbod

We zijn een landelijk werkende organisatie, met een breed scala aan vacatures in de infratechniek en de telecom. Wij hebben vacatures voor specialistisch opgeleide telecommonteurs, maar ook voor het ondersteunde en leidinggevend personeel in de telecom. Kortom; voor iedereen die een vacature zoekt in de telecom hebben wij iets te bieden!

Wij beschikken over een grote database aan gespecialiseerde medewerkers. Onze recruiters zijn altijd bezig om nieuw talent op te sporen. En zo nodig bij te scholen als dat wenselijk is. 

Contact

Ons werkgebied is geheel Nederland, ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen. Klik hier voor onze contactgegevens